Ne smijem više počinjati s Prenjom, jer uvijek  prije objave dam Kikiju da pročita. Dok počne, zaurla:  Opet o Prenju, neee!!!! (poslije kaže da je to najbolji dio, hehehe, romantik nadrkani :))

Pa ću s Imotskim HAIKU–om:

Zima je.
Vitar gonja
lepušinu po guvnu (jarunu)
Jes ladno, krvi ti Isusove.

I bome je bilo.

Ne znam kako je njima bilo, osim da su s bicikla došli prljavi ko gujde 🙂

Uglavnom, svaka čast svima koji su jutros nastupili – 18 muškića i dvije hrabre ženice (alo, Ivka?????).

Moja Katja (bosanska mađarica) i Luca (Luce, moja, cvite bili, mrvica nas od jubavi dili…), sljemenašice ko do Prenja odvaljene (ja sam ko telegram kad dobiješ: blabla…. Prenj… blabla…Prenj… blabla… Prenj… :))). Kiki to razumije :):*

Rogić (Bon  Jovi se može sakrit ;)), em što je naš neusporedivo zgodniji, em što o brzini nemamo što razgovarati, na mojoj kladionici on je pobjednik ovog zimskog duatlona.

Damire, nadam se da pad s bicikla u žaru borbe (iako te nitko nije gonj’o), te ozljeda koljena (i poderane tajice) neće poremetiti moju prognozu i dovest me do bankrota  jer sam sve pokretno i nepokretno uložila na tebe.

Nekako mi se čini da nije bilo puno pretjecanja (koga zanima, provjerit će po prolazima). Nema se tu što puno reći. Vjerujem da bi netko od natjecatelja mogao iz svog subjektivnog doživljaja više. Tko poželi, nek’  napiše pa ćemo uvrstiti.

Imali smo i jednu štafetu, što bi se po zdravoj pameti  moglo zaključiti da je i pobjednička. Čestitam sve boljem Čerkezu i njegovom partneru Samcu.

Janko snimao film. Usput imao neke primjedbe o lutanju i kraćenju staze.  Budući da sam ja  jedini sudac, pa sam ja onaj kadija koji i tuži i sudi, nema kazne. Ovaj put!!!

Imate stazu na stranici, pa vas molim da vi koji želite nastupiti, tijekom tjedna malo pogledate kuda ide staza pa bi i vi trebali tuda… (a ne, em ste prljavi ko… em lutate ko gluhe… :))).

Idući put će nekoliko Janka biti po stazi i nema: put me zanio… nisam vidio, pošten sam, majke mi… pa ja sam iz Sljemena… (ovo se ne odnosi na Žohara – masira me, zagrli, opusti na trenutak i moje tijelo i dušu …).

Naša draga Višnja, nakon panike, radi – ne radi rešo (kako će raditi ak nije uključen u struju?!?!) pripremila je topli napitak u obliku čaja i juhe. Idući put očekujte i malo kuhanog vina ili ovisno o mom raspoloženju možda još nešto.

Bilo je ovo lijepo jutro, vidjet vas tako blatnjave, sretne i slatke.

Žana

rezultati

fotke by Daniel