Okupili smo se i stvorili prvu školu trčanja davne 2011. godine s ciljem populariziranja ovog lijepog sporta među građanstvom i željom da ciljnu liniju polumaratona približimo običnom čovjeku koji svoje večeri obično provodi pred televizijom ili u lokalnom kafiću. 

Škola trčanja atletskog kluba Sljeme osmišljena je kao polugodišnji program treninga u kojem bi uz stručno trenersko vodstvo i naramak korisnih savjeta od strane vaših trenera, nakon pola godine znoja i sreće uspješno istrčali polumaratonsku distancu. Za one manje zahtjevne postoji i 10k program u kojem će letvica biti postavljena na 10 kilometara umjesto na 21,1 koliko iznosi polumaraton, tako da svatko može naći svoje mjesto pod našim klupskim suncem.

Upisi u školu održat će se u petak 1.3. u našim prostorijama, a prvi trening na rasporedu je u ponedjeljak 4.3.

Treninzi se održavaju na savskom nasipu ponedjeljkom i srijedom u 18:00h i subotom u 10h i traju… a dok traju 🙂 nekad sat vremena, nekad tri sata… ovisno kako nam trener složi raspored. Ljeti, kad vrućine postanu nesnosne i mušice nebrojive, selimo se na dva mjeseca u hlad parka Maksimir gdje se družimo sve dok se na nasipu opet ne stabilizira situacija.

Cijena školice je 150 kuna mjesečno i uključuje stručno vodstvo vrlo iskusnih i živopisnih trenera, korištenje klupskih prostorija, okrepu za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci i pokoje iznenađenje u vidu kuhanog vina i sličnih oblizeka.

Klub se nalazi na križanju Trnjanske i ulice Prudi, na 3 minute šetnje do nasipa tako da ne morate brinuti gdje ćete se presvlačiti. A ne morate ni brinuti gdje ćete popiti pivu ili sok nakon treninga jer je kafić Time odmah vrata do kluba.

Iako je zima tek pošteno krenula, mi razmišljamo unaprijed i već smo krenuli s prijavama za novu, proljetnu generaciju trkača početnika koje ćemo spremati za istrčavanje zagrebačkog polumaratona na jesen ili desetke na GRAWE Noćnom Maratona krajem ljeta.

Prijaviti se možete putem ovog obrasca, a mi vam obećajemo da vas nećemo spamati (tako nam GDPR-a) i da ćemo vam slati samo obavijesti koje bi vam mogle biti korisne i/ili interesantne.PRIJAVA U ŠKOLU TRČANJA AK SLJEME
Generacija Proljeće 2019