Sljemenski maraton – As good as It Gets

Sljemenski maraton – As good as It Gets

Mada je numerološka fatalnost broja trinaest nudila katastrofu, ipak je ove nedjelje na Medvednici održan jedan od boljih Sljemenskih maratona, po mnogo čemu i najbolji. Da zanemarimo dojam, koji kod svih učesnika varira od katastrofe do savršenstva, za početak se možemo osloniti na brojke, a gdje su brojke – tu je i istina.

Dakle, po prvi put u 13-godišnjoj povijesti ove, po mnogim kriterijima, najteže trke u Hrvatskoj, broj učesnika je premašio brojku 200, i to obilato (238). Naravno, ukupan priliv trkača se odrazio i na pojedinačne discipline, pa smo paralelno imali i najviše do sada učesnika maratona (61) i trkača na 14km (153). Konkretno, to znači da je Sljemenski maraton 2012 postao najmasovnija planinska trka u povijesti ove discipline u Hrvatskoj.

(više…)

7. Forrest Gump

7. Forrest Gump

To run is about running from something old and towards something new. It is about change in life.

KADA: Subota – 01.09.2012.

GDJE:  Zagreb (najvjerojatnije park Bundek, obavijest o točnoj lokaciji bit će objavljena na vrijeme).

START:  09:00 ujutro, završetak u 21:00 navečer.

PRIJAVE: Isključivo online preko http://www.aksljeme.com/?page_id=113&t=register  do 28.08.

TRAIL TROPHY: Bodovanje = 30 + broj pređenih kilometara.

STARTNINA: 150kn, koja uključuje: nastup u trci, okrepa i masaža tijekom svih 12 sati, finišerska medalja, učesnička majica, ručak, diplomu i nagradni fond. Startninu treba uplatiti na žiro-račun kluba (2340009-1110074415) (više…)

Rezultati, karta, upute i nagrade za BJELOLASICA treking

Rezultati, karta, upute i nagrade za BJELOLASICA treking

rezultati BJELOLASICA 2012

Organiziran je trekerski bus do Bjelolasice i nazad. Kreće u subotu u 6 ujutro ispred Boćarskog doma u Cvjetnom naselju. Cijena 60kn. Svatko može voditi i pratnju koja ne sudjeluje u trci, po istoj cijeni. Rezervacije za bus na tergatjanko@gmail.com. Plaćanje u busu.

Majice za trku će dobiti samo prijavljeni do srijede ujutro u 9:00. Tad šaljemo u tisak specifikaciju. Naknadno prijavljeni se možda dočepaju majice ako koja ostane.

(više…)