PODIZANJE STARTNIH BROJEVA: Od 8:30 do 10:55 u balonu Boćarskog doma. Obzirom da se očekuje preko 300 trkača, što znači dosta gužve, evo dva savjeta za ubrzavanje: dođite na prijavu što ranije i pripremite točan iznos, polumaraton = 40kn, a 5km = 20kn (neprijavljeni 10kn više), majica = 40kn. Biće tri stola za podizanje brojeva i jedan pult posebno za majice.

PARKIRANJE: Cvjetno naselje, na parkiralištu Boćarskog doma (200m od starta) i Kockice (bivša zgrada SDK, 500m od starta). Parkiranje nedjeljom je besplatno.

GARDEROBA: Na raspolaganju će u balonu biti dvije svlačione (muška i ženska), koje će biti za vrijeme trke zaključane. Ipak, svoje dragocjenosti nemojte ostavljati unutra, jer organizator ne može jamčiti apsolutnu sigurnost. Svlačionice spaja kupaona za tuširanje i u nju se može ući s obje strane, što znači da nema muških i ženskih tuševa, tako da će se naizmjenično (po 15min) tuširati jedni pa drugi.

STARTNI BROJ: Startni broj stavite na svoja prsa i zakvačite s 4 ziherice, čime ćete pomoći organizatoru i sebi (olakšati posao sucima, tj. izbjeći eventualan upis krivog broja, drugim riječima osigurati si mjesto na ciljnoj listi). Iz istih razloga, dodatno – ako je ikako moguće, izbjegavajte masovni finiš i probajte duele riješiti prije ciljne ravnine. Molimo startne brojeve broj 6, 9, 66, 68, 86, 89, 99 da pripaze i ne okrenu brojeve naopako.

OKREPA: Na okrepnim stanicama (5km, 10km, 15km) će biti flaše s vodom i Enervit u čašama. U cilju također + pivo, sokovi, banane, jabuke, naranče i keksi.

STAZA: Neće biti blatnjava. Zadnja vremenska prognoza kaže da će biti polu/sunčano/oblačno bez padalina i bez vjetra. Temperatura oko 5°C, što je dovoljno za kape i rukavice.

PROGLAŠENJE: U 14:30.

BROOKS: Na trci će se moći povoljno kupiti tenisice marke Brooks, zainteresirani neka ponesu novac.

Svima želimo dobru trku i zabavu!