Rezultati, poredak, rang-liste statistika…

totalni hendikep

slike NEVEN

slike NIKICA

slike DRAGULJČE

slike SAFET

Nova pobjeda za Safeta na Totalnom hendikepu, gdje se zaista vidi tko kolko vrijedi kada ga se rastereti otegotnih okolnosti. Najveća zvijezda ovogodišnjeg zimskog prijelaznog roka je već na početku nove sezone opravdala velika očekivanja Atletskog kluba Sljeme. Stručni stožer njegovog bivšeg kluba, u kojem je Safet inače ponikao, očito nije u njemu prepoznao veliki igrački potencijal te mu, shodno tome, nije poklonio dovoljno veliku minutažu. Ah, kako su samo bili u krivu… Safet je već u prvoj pravoj utakmici za svoj novi klub odnio najvažniji trofej godine, i dokazao da je vrijedan svake lipe svog transfera! Pogledajmo kratki izvještaj po završetku utakmice, kojeg je napravio za TV-Štenaru specijalni izvjestitelj Chuchuck:

Btw, utakmica je protekla u znaku loših vremenskih uvjeta, pa su trkači većinu vremena proveli na sredini terena, uz pregršt klizećih startova, koje arbitar nije pravovremeno sankcinirao žutim kartonima, pa je prijetila opasnost da grubost pokvari opći dojam. Gledatelji su uglavnom negodovali, a posebno je glasna bila publika na sjevernom dijelu Medvednice koja je glasno sumnjala u spolnu orijentiranost suca.
Koliko je utakmica bila nezanimljiva najbolje potvrđuje podatak da je na Mrcini pobjednički gol postiglo gostujuće lijevo krilo Pacak, što mu je prvijenac u dugoj i siromašnoj trećeligaškoj karijeri.