Uspješno odrađeno i 8. kolo Puntijarke. Ljetna vrućina nije omela 58 duša da se pojave na Bliznecu i još jednom se dokopaju Puntijarke. Povećao se broj „ozljeđenih“ u povratku, tako da ni dva auta nisu bila dovoljna da pokupe izmučena tijela. Dragi prijatelj Pegi kao pravi gentlemen prepustio je mjesto jednoj dami Branki, tako da se spustio kako se i popeo.

Naš Božo je debitirao kao sudac i moram ga pohvaliti, sudačkom poslu prišao je krajnje ozbiljno i kako dolikuje, strogo i pravedno. Sve bez greške. Božo i Sablja slavili su roćkase, te počastili pivicama, kulenom, špekecom, paradajzom, lukom i kremšnitama. Stiasni je častio pivom. Kiki pita zašto? Ja kažem – nako. Ili – red je. Na kraju je smislio – prelazak u novi klub Krapina. Ma, mora biti neki razlog. Maja je spekla kolače. Vidla sam samo protvan u kojem su bili. Hvala Majo.

Eto, pao je mrak. Rocky je bio tri puta prije utke, odradio utrku i rekao da mora obavezno još koji put, te laganim korakom nestao u šumi. Monika je išla rekord pa curi čestitamo. Dugić je prošlo kolo išao rekord. I ovo kolo – samo je rekord bio obrnut. Stigao Sobota i odmah zauzeo odličnu poziciju s odličnim vremenom…

Žana©

LINKOVI: SLIKE
REZULTATI (PDF)
RANG-LISTA (XLS)
POREDAK (PDF)