Kolo s druge strane

55 trkača, nikog u gradu, dan kao stvoren za sljemenarenje. Vrhovni štab je s većinom kluba na visinskim pripremama na Durmitoru  pa smo imali tu čast da na današnje kolo dođemo kao organizatori. Priprema za ligu izgleda ovako: nosi u autu 5 praznih gajbi pive, odi u dućan po 5 novih, baba na kasi ti kaže da imaš gajbu od osječkog, a unutra ožujsko. Ne može to tako, vadi sve van, uzmi nove i tako pet puta. Sastaviti startnu listu nije bilo teško, ciljna lista je drugi par opanaka. U 10 sekundi ih prođe 7 kroz cilj, a ja im petorici ne znam imena, a broj se ne vidi. Sreća što je Hrvi sve uslikao pa smo uspjeli sve dešifrirati 🙂 Oko 50% trkača je popravilo svoje rezultate, njih 27,  a ja sam po prvi put vidjela ljude kako ulaze u cilj trčeći, sad znam da je i to moguće 🙂

Braćo i sestre, sljedeći put kad vidite Žanu i Janka poklonite im se.

Džezzz, PB 32:41

Džezzzz, PB 32:41

Curi, PB 34:47

Curi, PB 34:47

PreCjedniče i tajnice kluba, hvala što ste nam povjerili ovakav zadatak, bilo je super. Hvala svima što ste došli, čestitamo na rezultatima i vidimo se za tjedan dana.

Roža, Hrvi i Ivka

Slike okinuo Ivan Murgić

Rezultati, poredak i statistika

PS- pohvale primam na ivana.blazenovic et dži mejl kom, pritužbe šaljite na hrvoje.torbasinovic et isto-kao-i-meni. Pozzzzzz!