Organizator prvenstva: Atletski klub Sljeme – Zagreb Organizator trke: Associazione Sportiva Dilettantistica – Faenza

START: Firenza, Via Calzaiuoli, subota, 30. svibnja, u 15:00

CILJ: Faenza, Piazza del Popolo

VREMENSKI LIMIT: 20 sati, nedjelja, 31. Svibnja, do 11:00

STAZA: Firenza – Faenza, 100km: MAPAPROFILINTERAKTIVNA KARTAANIMIRANI VIDEO – Staza ima međunarodni certifikat IAAF-a i FIDAL-a (rezultati se računaju za službenu svjetsku IAAF rang-listu). Okrepne stanice svakih 5km i gušće (ukupno 23). Također, na stazi ima ukupno 19 zdravstvenih stanica s liječnicima i medicinskim osobljem. Organizator osigurava i duž staze 11 masažnih centara i jednu u cilju. U trci će biti preko 2000 učesnika.

7 KONTROLNIH TOČAKA – Firenza, Borgo San Lorenzo, Paso Colla, Marradi, San Cassiano, Brisighella, Faenza

MJERENJE VREMENA, Champion Chip: SDAM – Sport Data Management

WEB ADRESA TRKE: http://www.100kmdelpassatore.it/en/

STARTNINA: 50 eura za hrvatske trkače (nakon trke se vraća 10 eura prilikom povrata čipa). Startninu treba uplatiti Atletskom klubu Sljeme (HR12 2340 0091 1100 7441 5, protuvrijednost po srednjem tečaju HNB-a na dan uplate) do 10. svibnja, koji će zajedno uplatiti organizatoru kompletnu startninu svih hrvatskih učesnika (kako bi umanjili troškove pojedinačnih uplata). Uključuje nastup u trci, okrepu i masažu tijekom trke, finišersku medalju, učesničku majicu, ručak, organizaciju natjecanja i nagradni fond.

NAGRADNI FOND: Troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji za Prvenstvo Hrvatske nagrađuju se medaljama Hrvatskog Atletskog Saveza. Finišersku medalju će dobiti svi koji završe 100km u vremenskom limitu od 20 sati. Generalni novčani nagradni fond od 100 do 1000 eura za prvih 10 u muškoj i ženskoj konkurenciji – INFO

PRIJAVE ZA PRVENSTVO HRVATSKE: Najkasnije do nedjelje (10.05.) do 24:00, prijavnicom HAS-a na mail adresu organizatora prvenstva (tergatjanko@gmail.com), koji će prijave proslijediti organizatoru trke, i obavezno na adresu HAS-a (has@has.hr). Za državno prvenstvo je obavezna ovjerena natjecateljska knjižica za 2015. godinu, te liječnička potvrda, ne starija od 6 mjeseci na dan natjecanja.

ORGANIZACIJA PUTA: Atletski klub Sljeme će organizirati odlazak (i povratak) na prvenstvo i dva noćenja (29/30 i 30/31 svibnja). Učesnici koji žele na to prvenstvo organizirano u tom aranžmanu trebaju se javiti na mail tergatjanko@gmail.com do 15.05. kako bi organizirali zajednički odlazak/povratak i smještaj. Troškove snose sami atletičari, a mogući su: cca 50-60 eura za prijevoz i cca 70-80 eura za dva noćenja. Glede prvog noćenja postoje dvije varijante pa se trebate odlučiti za jednu od te dvije i javiti u mailu: 1. Hotel u Firenzi (startno mjesto) 2. Hotel u Faenzi (cilj), prije trke organizator vozi autobusima učesnike na start u Firenzu.

robi