Ako vam je ishrana pomalo pretjerana, ako vam je košulja sasvim izgužvana, ako vam se nogavice kreću ka zvonima i ako vas zanima kako ćete da izgledate, za samo 15 kuna (a za članove AS kluba čak i besplatno) možete ove nedjelje na Lagviću potrošiti suvišnih kalorija i masti brže nego što ste ikad sanjali ! ! !

Naš novi proizvod Lagvitrek Elite ujedinjuje kardio vježbe i snagu otpora u jedinstvenu spravu za oblikovanje mišića i mršavljenje. Lagvitrek Elite je dizajniran od strane svjetskih poznatih trenera, liječnika i stručnjaka za sljemenske blasfemije. Predstavlja nevjerojatnu zamjenu za naprave kao što su: klasični sobni bicikl, naslonjač, steper, vibrator, traka za trčanje, kauč, stomakeliminator itd.

Pomoću prirodnih eliptičnih pokreta simulira hodanje i trčanje, a dvosmjernim djelovanjem omogućuje tri puta veću potrošnju masnoća nego pri hodanju, dva puta veću nego pri joggingu, te otprilike jednaku kao pri sexu, s tim da je krajnji efekt daleko izvjesniji. Lagvitrek je vježba za sve skupina mišića, ima eliptične zavoje za što prirodniji položaj tijela, naročito kralježnice. Vježbanjem djelujete na sve skupine mišića, potičete izgaranje masnoća i ubrzano trošenje kalorija. Vježbanjem ne opterećujete kralježnicu niti zglobove, a mozak možete pustiti na ispašu…

Ojačat ćete sve mišiće gornjeg dijela tijela, sve mišiće donjeg dijela tijela i istovremeno izvoditi kardiovaskularne i mentalne vježbe razbibrige. Lagvitrek Elite jedan je od rijetkih fitness izuma koji simulira prirodno kretanje ljudskog tijela. Iz tog razloga ne napreže zglobove, koljena, udove i kralježnicu, a pruža vježbu za cijelo tijelo. Osim što utječe na smanjenje tjelesne težine i oblikovanja mišića, Lagvitrek Elite pruža izvrsnu kardiovaskularnu vježbu i povećava razinu energije koju osjećate, osobito kada se nakljukate tekućim B-vitaminom nakon uporabe. Lagvitrek Elite preporučuju doktori, fizioterapeuti i profesionalni sportaši upravo zbog njegovih karakteristika i vježbe cijelog tijela koju pruža. Nije važno u kojoj ste kondiciji, mogu ga koristiti svi, od početnika do profesionalnih sportaša. Lagvitrek Elite kompaktniji je od prošlogodišnjeg zastarjelog tipa Lagvitreka, zauzima manje mjesta, ima neznatno višu cijenu i doslovce je nečujan!

Ali, to nije sve! Za tu istu cijenu, pobjednik će dobiti gratis Lagvitrek majicu s dugim rukavićima, a pobjednica čak i sa strukiranim dizajnom.

Ali, čak ni to nije sve, drugo i trećeplasirani će za tih istih 15 kuna dobiti boxerice s logom Lagvitreka na zaobljenom guznom predjelu.

Dodatne informacije o ovoj nevjerojatnoj ponudi ! ! !

Treće kolo Adventure Sport zimske lige Lagvić će se održati u nedjelju (23.11.) u 10 sati ujutro. Tema će biti Lagvitrek, na sljedeći način: Svi natjecatelji trče na vrh Sljemena do uobičajenog cilja na terasi Vidikovca, gdje im se upisuje vrijeme i svi idu na ciljnu listu. Međutim, oni koji se žele domoći Lagvitrek majice ili daždevnjaka na dupetima, će na vrhu dobiti karte s uputama za preostali «Lagvitrek-dio». A to je zadatak kako se spustiti do pivnice Mlinarica na Prekrižju (jedna tramvajska stanica prije Mihaljevca), uz obavezu pronalaska tri kontrolne točke u vidu orijentacijskih zastavica na kojima će perforirati svoje karte i tako dokazati da su ih prošli. Natjecatelji sami biraju redoslijed osvajanja kontrolnih točaka, a imat će i bezbroj mogućnosti kraćenja staza prilikom osvajanja pojedinih kontrola.

U utrci Lagvitreka mogu nastupiti i natjecatelji s nordica, kojima je staza do vrha nešto kraća i brža, pa će im se na konačno vrijeme dodati 5 minuta, koliko je u prosjeku brža njihova staza do vrha. Ukupna dužina staze bi (bez lutanja) trebala iznositi oko 25 kilometara. Vrijeme pobjednika bi moglo biti ispod 2 sata, a svi bi trebali završiti Lagvitrek za manje od 4 sata.

Svi koji će nastupiti u Lagvitreku, trebaju se prije trke logistički pripremiti za tu varijantu, što znači sljedeće: osigurati si stvari za presvući u blizini konačnog cilja (jer organizator vozi stvari samo do vrha Sljemena) pa bi bilo dobro da se samoorganiziraju tako da ih auto ili pratnja čeka u ili ispred Mlinarice.

Članovi Adventure-Sport kluba dobit će Lagvitrek potpuno besplatno, ali uz predočenje iskaznice za 2009. godinu. Ostali ne moraju pripremiti sitne nofce, primamo i krupne novčanice, a za kusur ćemo vidjet…

Podsjetimo se prošlogodišnjih sretnih slavodobitnika Lagvitreka:

1.    Nenad Lovrec 1:46:30
2.    Hrvoje Kovač 1:55:45
3.    Kristijan Šivak 1:57:49

1.    Veronika Jurišić 2:18:10
2.    Kristina Škevin 2:48:00
3.    Lucija Ivas 4:05:30