Staza (3,5km):

Staza u zadnjih pola sata (1,13km):

Finišerske medalje:

  • 75+ medalje za sve koji pređu više od 75 kilometara
  • 100+ medalje za sve koji pređu više od 100 kilometara
  • 125+ medalja za sve članove štafeta koje pređu više od 125 kilometara

Pehari:

  • Prva tri muškarca
  • Prve tri žene
  • Prve tri štafete

Majica: za sve učesnike, ali samo one koji se prijave do srijede u 10:00 (tada šaljemo trenutnu specifikaciju u tisak)

Parking: 100m od starta/cilja, besplatan!

Čeona lampa: obavezna u zadnjih sat vremena!

Pratnja: Izričito je zabranjeno trkačima da ih bilo tko prati za vrijeme trke, trčeći, na biciklu, rolama ili na bilo koji način!! Svako praćenje za vrijeme trke će se sankcionirati diskvalifikacijom.

Proglašenje: u 22:00. Tada će biti objavljena neslužbena lista, a sljedećeg dana, nakon detaljnog pregleda ciljnih lista, bit će objavljena službena lista.

Prigovori: Svi prigovori se primaju do sat vremena po objavljivanju neslužbene liste. Po pravilniku IAU-a, prigovori na ukupnu prijeđenu dužinu uz GPS argumentiranje neće se uvažavati.

Ekipe: trče po sistemu štafete, što znači da na stazi može biti uvijek samo jedan član tima. Članovi se izmenjuju kad god im to odgovara, ali uvijek u startno/ciljnom prostoru na kraju kruga. Svaki član može trčati više puta u trci. Ekipu čine minimalno 2, a maksimalno 4 trkača.

Okrepa: Organizator će u startno/ciljnom prostoru osigurati sljedeću okrepu: vodu, isotonik, sokove, banane, limun, šećer, napolitanke, čokolade i kekse. Sve više od toga natjecatelji si moraju sami pripremiti. Osim toga, u toku trke će biti i hrana (tj ručak), u drugoj polovici trke i sat vremena po završetku.

Masaža: Organizator će osigurati i masersku službu u drugoj polovici trke (nakon 14:00 sati), i to isključivo za trkače ultramaratona. Štafetari ako se žele masirati, mogu si sami organizirati svoga masera. U proteklim godinama su štafetari koji ne trče non-stop boravili na maserskom stolu, pa masaža nije bila dostupna ultrašima (ili su je morali čekati), a u biti samo njima je i potrebna.

Prijave: Ostavljamo otvorene online prijave do petka u podne, a moći će se prijaviti i na dan trke. U oba slučaja startnina ostaje ista, ali će majice dobiti samo oni koji se prijave do srijede ujutro do 10:00!

Šatori: Trkači i timovi mogu postaviti svoje šatore u zoni kod izmjene i mjerenja vremena.

Taktika: Svak ima svoju, ovisi o spremi. Dobar pristup za one koji neće moći trčati svih 12 sati je da već u prvom satu ubacuju mini hodačke dijelove, kako bi povoljan odnos trčanja i hodanja mogli zadržati što duže u trci, te samim time si omogućili ukupno više kilometara na kraju trke.

That’s all I have to say about that.