NEKOM DRUGOM ZGODOM!!!!

MJESTO: Gornja Bistra – Barokni dvorac Oršić, Zagorje.

VRIJEME: Nedjelja, 04.11.2012. (start u 11:00)

DUGA STAZA: Cca 25km, objava kontrolnih točaka u srijedu 31.10.

KRATKA STAZA:  Cca 15km, objava kontrolnih točaka u srijedu 31.10.

NAGRADE:  Pehari za troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji na dugoj i kratkoj stazi. Medalje od 4-10. mjesta na dugoj i kratkoj stazi.

SATNICA:

  • 9:00 – 10:55 Prijave
  • 11:00 Start
  • 13:00 – 17:00 Ručak
  • 17:00 Proglašenje

STARTNINA: 60 kuna za prijavljene online do datuma 01.11. (četvrtak). Nakon tog dana nećete se više moći prijaviti putem Interneta, već samo na dan trke, uz startninu skuplju za 20kn. Svi natjecatelji će na prijavi dobiti isprintanu kartu terena na kojoj se odvija trka, kontrolni karton, isprintane upute, startni broj i bon za ručak i piće, ja mislim da je dosta. Ako hoćete majice nosite ih sa sobom, ne smeta me ako su s neke druge trke.

ONLINE PRIJAVA LINK– Prijava je automatska, tako da odmah možete provjeriti da li je uspjela. Ako nije, podatke za prijavu pošaljite na mail tergatjanko@gmail.com. Online prijave su zato da znamo koliko karata, kartona i ručkova da pripremimo, stoga molimo one koji su se prijavili i u međuvremenu odustali od trke da nam jave na istu E-mail adresu. I daj, ako ikako možete, prijavite se ka ljudi: početno slovo imena i prezimena velikim slovom, kako su nas učili u školi… nemojte se isfuravati na tamo neke forumaše s malim slovima, neznam kaj je tak veliki problem s lijevim prstom piknuti Shift?! Nemate vremena za podshiftati od urnebesnog chetanja, ne kužim?! Dodatno… nemojte uključivati Caps Lock, nijesam na drugom brdu, dobro čujem! Ko se ogluši na ovu malu zamolbicu, nećemo ga uzeti na popis prijavljenih izinata, i nećemo priznavati one fore da ste se prijavljivali s tih pametnih androida, bla-bla… pa jbte, ak su tako pametni, onda valjda znaju da se ime i prezime piše s velikim slovima, jel’ tako? Tako je!
Ustvari, ako baš hoćete, možete se prijaviti i sve s malim ili velikim slovima, baš me briga… al’ to će vas koštati 20kn, pa se vi furajte na forum i dernjavite se kolko vas volja!

INFO:

Trka orijentacijski nije zahtijevna, sve su točke povezane markiranim planinarskim putevima označenim na karti ili na dobro uhodanim nemarkiranim stazama, najvećim dijelom po Poučnoj stazi Bistra. Redoslijed obilaska kontrolnih točaka je obavezan, a sad kako ćemo mi to kontrolirati još ne znam… Ali kontrolirat ćemo, kontrolirat ćemo, u to budite sigurni, Pajo bu nešto smislio! Okupljanje, start, cilj, ručak i proglašenje ispred baroknog dvorca Oršić u Gornjoj Bistri, spomenik nulte kategorije.

Nema obavezne opreme, ali je dobro imati sa sobom mobitel u slučaju gubljenja. Originalna karta Sljemena, s dijelom na kojem se održava trka je „SMAND 01 Medvednica“ (a može se kupiti i u knjižarama i planinarskim društvima). Kartu koju ćete dobiti na startu je na A4 formatu, što znači da su detalji zgusnuti, pa preporučam da si nabavite ovu veliku. Uostalom, valjda vam nije ovo zadnji put da idete na Sljeme…