Triatlon ipak ide dalje!

Unatoč svim direktivama vrhovnog štaba, mošusna goveda su se ipak uzvrpoljila, te odradila još jedno kolo nepoštenog triatlona, jer ljeto nije gotovo dok god ima komaraca (Ivka ubila jednog, krvi do lakata!).

Vrijeme savršeno, dan kraći (šmrc!), Jarun mutan ko’ i uvijek, a i ljudi koji u njega ulaze nisu baš najbistriji :).

Dok je neprikosnovena sutkinja (morali smo sami štopat, alo!), fotografkinja (sami smo se i okinuli) i prvo pero Sljemena (zbog koje imam tremu dok ovo pišem) gacala bosa po istoimenoj planinčugi, mala skupina diverzanata odvažila se na nizinska djelovanja. Unatoč Ivkinim pokušajima da uvede neku novu disciplinu (trčiš do Save, pa je pomaziš i trk natrag), razum je prevladao,  te se u raznim kombinacijama otplivalo, provozalo i otrčalo ponešto i to u vremenima kako slijedi:

Triatlon (bez tranzicija): plivanje / bicikl / trčanje / nema zbroja

  1. Tadeja – 13.40 / 26.40 / 24.25
  2. Roža –  12.53 / 28.35 / 25.17

Duatlon (bez tranzicije): bicikl / trčanje

  1. Ivka – 28.04 / 25.34

Trčanje (5 km):

  1. Orsat – 18.57

Bicikliranje u krug:

Aco i Petra – rezultat nepoznat uredništvu

I na kraju su najuporniji, naravno još jednom zaplivali, ali ovaj put u pivi, tako da možemo reći da je i Ivka odradila triatlon, a ja akvatlon (ili preciznije pivatlon), a Roža je valjda novi Iron-man?! Ostali su žurili u bolju budućnost, a i to je nešto.

Vidimo se opet idući tjedan, ako vremenske prilike i vrhovni štab to dopuste.

Mir i dobro.

Orsat

A i trening ide dalje…

Jučer rekordan broj od 42 trkača na treningu!! The show must go on… svakog utorka u 18:00 na savskom nasipu kod famozne kapljice… Evribadi na livadi!