U drugom kolu zimske lige Lagvić ukupno 152 učesnika. Nije postignut ni jedan rekord, osim možda po visini snijega na Sljemenu tijekom mjeseca studenog – 28!

Naravno, ne računamo ni rekorde po broju nastupa i pobjeda, koje iz kola u kolo obaraju Velimir Stiasni (122 nastupa od mogućih 130) i Veronika Jurišić (92 pobjede u 99 nastupa). Iz ovoga vidimo da će u sljedećem nastupu Veca ući u probrani klub 100, u kojem već neko vrijeme, osim Stiasnog, borave Borko Prvan (115) i Mile Šikman (108), a od ovog kola i Željko Paver, dok bi tijekom ove zime to moglo poć za nogom i Gordanu Zeleniki (95).

Snijeg je, dakle, bio ključno obilježje ovog kola, što se odrazilo i na odnos Ceste (92) i Mrcine (60) tri naspram dva, dok je za vrijeme “suhih” kola obrnut. Pobjedu je odnio zagorski trkač Dražen Dinjar, inače rekorder Ceste, čije vrijeme 39:44 odolijeva već punih 11 godina! Postignuto je 58 osobnih rekorda, a čak 33 trkača su nastupili po prvi put, većinom studenti KIF-a.

U nastavku lige, 20 trkača se otisnulo u downhill snježnu idilu ka podsljemenskom naselju Markuševec, u potrazi za tri kontrolna punkta, porazbacana na mini vrhovima Rusinskog brijega.

REZULTATI i poredak Lagvitreka nakon 2 kola.

316 fotografija na vrhu (snimio Mišić na Nikičinom aparatu)

88 fotografija na Cesti (snimio Neven Fistrić sa svojim aparatom)