Današnjim danom je počela zimska priprema za sljedeću godinu. Nakon 15-dnevnog odmora od prethodne sezone, na prvom organiziranom zajedničkom treningu okupila su se 34 trkača pred kojima je još jedna hladna dugačka baza. Cilj priprema je (uglavnom) maraton u Vječnom gradu Rimu (la Città Eterna), koji će se održati 21.03.2010.

DSC08562

Grupa će organizirano trenirati 3 x tjedno (utorak, četvrtak, subota), treninzi su otvorenog tipa, ne naplaćuju se, a pridružit se može svaki ljubitelj trčanja, bez obzira na trenutni trkački status, klupsku vjeroispovjest, godinu proizvodnje ili spolnu (ne)opredijeljenost. Okupljanja su svakog utorka i četvrtka u 17:30 na klupicama nasipa kod spomenika kapljica. Svoja prometala možete ostaviti na parkingu zgrade nikad prežaljenog Centralnog komiteta, tzv. kockice.

Lagvitrek

U nedjelju je 3. kolo zimske lige Lagvić, a tema je treking, tj. famozni LAGVITREK. A to znači sljedeće: Na terasi Vidikovca, dakle u cilju, svatko tko želi dodatno učestvovati u treking spuštanju prema nazad dobit će isprintanu kartu Medvednice s 4 ucrtana kontrolna punkta koja mora obići. Na punktovima će biti kontrole s naljepnicama koje treba skupiti do cilja u pivnici Mlinarica. Kontrole će osmisliti i postaviti treking institucija južnih Slavena, gospodin Kurchevi dopredsjednik, u narodu poznatiji kao Slavuj s Knežije, Kristijan Šivak, Nikola Stamenić, Batica, Euroskeptik itd…

Pobjednici Lagvitreka će dobiti ovu majicu (žena i Pinky strukiranu):

sivi LagvicMajice će dobiti i slavodobitnici iz prva dva Lagvićka kola (Veronika Jurišić, Šime Sušić, Šimun Cimerman i Željko Šaronja), ali i onaj koji nastavi pokret New Primitive Rage Against Asshole T-Shirts, te na taj način iskaže svoj revolt prema majicama koje dobro dođu za brisanje vlage u automobilu. Ukoliko buntovnika bude više, stručni žiri će na licu mjesta odlučiti čija je majica bila najružnija i odnijela pobjedu dana, te osvojila pol litre rezane u Mlinarici.

… a psi i dalje laju…