7. kolo Treking lige Joška Božića 2010 Medvednica, 30.10.2010., subota

PRIJAVE

Prijave se primaju na E-mail: treking-liga@adventurerace.hr

U prijavama obavezno navesti sljedeće

1. Prezime i ime

2. Godina rođenja

3. Kategorija (Ultra-dugačka ili Planinarska – kratka)

4. Broj mobitela

5. E-mail

6. Veličina majice (S, M,L, XL, XXL).


STARTNINA

Startnina za Ultra kategoriju: 150 kn

Startnina za Planinarsku kategoriju: 100 kn

Startnina uključuje: zemljovid, majicu, grah s kobasom, dežurstvo GSS-a, upute, evidencijski karton.

Uplata startnine: Najkasnije do petka, 23.10. Startnina se uplaćuje na broj žiro račun 2360000-1101388635 (KPS Multisport, Draškovićeva 23, 10000 Zagreb). Upaćuje se 50 kn na račun (obije kategorije!), a ostatak na registracijama na dan utrke.

Povrat startnine: Ukoliko natjecatelji koji su uplatili startninu ne dođu na utrku, povrat startnine nije moguć, no mogu preuzeti majicu i bon za grah na registracijama za utrku ili preuzeti majicu u prostorijama Kluba po dogovoru.


SATNICA ZA SUBOTU 30.10.2010.

Podjela brojeva, zemljovida, uputa i evidencijskih kartona: 14:00-15:00., pivnica Mlinarica, Jandrićeva 35, predzadnja stanica

tramvaja br. 14, prije Mihaljevca.

Start za obije kategorije: 16:00, Mihaljevac.

Limit za Planinarsku kategoriju: 22:30 (6h 30min)

Limit za Ultra kategoriju: 00:30 (8h 30min)

Mogućnost ostanka u pivnici Mlinarica: do 01:30.

Proglašenje pobjednika: pošto se zbog koncepta utrke pobjednik neće znati dok i zadnji natjecatelj ne uđe u cilj i dok se ne zbroje svi rezultati, službenog proglašenja najvjerojatnije neće biti na dan utrke, već ćemo pobjednika proglasiti preko interneta sljedećeg dana. Ukoliko ipak uspijemo zbrojiti sve rezultate do 01:00., napravit će se službeno proglašenje u pivnici Mlinarica.

Napomena za parkiranje: Zabranjeno je parkiranje vozila na parkingu pivnice Mlinarica zbog drugih gostiju! Savjetujemo da parkirate vozila na parkingu kod Cmroka (5 minuta hoda) ili na Mihaljevcu (5 minuta hoda) te u pokrajnim (pritom pazite da ne zaagradite ulaz/izlaz automobila iz zgrada i dvorišta).


OBAVEZNA OPREMA

  1. Čelna lampa (sugeriramo rezervne baterije)
  2. Mobitel
  3. Topla odjeća sukladna vremenskoj prognozi (sugeriramo kapu i rukavice)
  4. Kemijska olovku ili flomaster (uzmite barem jedan rezervni)
  5. Nepropusna košuljica za zemljovid i evidencijski karton


NAGRADE

  1. Medalje za pobjednike u svim kategorijama
  2. Novčane nagrade za pobjednike u Ultra kategoriji za M i Ž. Novčani fond iznosi 10% od ukupnog zbroja sredstava iz startnina u obije kategorije te se dijeli na pobjednike u Ultra kategorji na M i Ž u omjeru 60:40.


KONCEPT UTRKE I DUŽINA STAZE

Staza utrke sa zemljovidom i kontrolnim točkama bit će dostupna na sam dan utrka na registracijama, 30.10. od 14:00h. Natjecatelji će imati 2 sata vremena da prouče stazu i organiziraju svoju putanju kretanja. Obije kategorije imat će nekoliko obaveznih točaka, a sve ostale će moći sami određivati i birati. Svaka od točaka koja nije obavezna nosi određeni broj bodova tako da će se na kraju utrke biti zbrajani bodovi. Natjecatelj koji u limitiranom vremenu (6h 30min za Planinarsku i 8h 30min za Ultra) sakupi najviše bodova pobjeđuje te će se ranking mjeriti po sakupljenim obaveznim točkama i bodovima. Ukoliko se desi da natjecatelji imaju isto bodova, odlučivat će vrijeme dolaska u cilj.

Planinarska kategorija bit će minimalno dugačka 18 km. Sve točke će se nalaziti na označenim planinarskim putevima uz vrlo detaljne upute.

Da bi se ušlo u poredak u ovoj kategoriji, natjecatelji će trebati sakupiti minimalno 3 obavezne točke, a sve ostale „neobavezne“ ili „usputne“ donosit će dodatne bodove koji će biti preračunati u nagradno vrijeme. U ovom konceptu natjecatelji će uz minimalnu dužinu od 18 km sami određivati koliko će utrka biti dugačka unutar limita od 6h i 30min. Nakon limita natjecatelji će imati još dodatnih 45 minuta, gdje će se od isteka limita računati negativni bodovi.

Ultra kategorija morat će sakupiti minimalno 4 obavezne točke, a imat će i određen broj minimalnih bodova koje Ultraši moraju sakupiti da bi ušli u Ultra poredak. Nakon limita  natjecatelji će imati još dodatnih 30 minuta, gdje će se od isteka limita računati negativni bodovi.

Sve detaljnije informacije o konceptu bit će poslane natjecateljima na e-mail prilikom prijave.


VOLONTERI ZA STRAŠENJE NATJECATELJA

Pošto se radi o Noći vještica, tražimo kostimirane volontere koji će biti na stazi i plašiti natjecatelje. Svi volonteri dobijaju majicu utrke i grah te garantiramo vrhunsku zabavu, kako  kostimiranim volonterima tako i natjecateljima. Sugeriramo kostime različitih čudovišta, Miki Maus i ostalo društvo ne dolazi u obzir – bit će suspendirani! Organizator utrke rasporedit će kostimirana strašila volontera po stazi. Prijave za volontere na isti e-mail kao i za prijave za utrku sa subjektom „Za volontiranje na Medo Treku“.

ORGANIZATOR I KONTAKT: KPS Multisport , E-mail: treking-liga@adventurerace.hrMob: 098 819 281